,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Selca, Selca,
Prodaja - Građevinsko zemljište 7.300 m2 – otok Brač, Selca, predio Puntinak   Prodajemo zemljište koje se nalazi na jugoistočnom kraju otoka Brača, u mjestu Selca, predio Puntinak. Zemljiše je površine 7.300 m2, udaljeno je od plaže 100 m, te se nalazi na odličnoj lokaciji s kojeg se pruža jasan pogled na Jadransko more, šarmantni grad Sumartin, otoke Hvar i Pelješac, te planinu Biokovo na kopnu. Ovaj dio Jadrana karakteriziraju kristalno čisto more, čiste i održavane plaže. Pogodno je za izgradnju kuća, villa ili hotela s prizemljem i dva kata. Zemljište ima asfaltni prilaz koji je povezan s glavnom cestom, te su u blizini svi potrebni priključci: voda, struja, kanalizacija. Zemljište je okruženom šumom, zelenilom te se nalazi u stambenom području. U bilzini se nalaze restorani - najbliži je udaljen 50 m, dok se u obližnjem Sumartinu (2,5 km) i centru Selaca (3 km) nalaze drugi restorani i dućani za opskrbu..  Udaljenosti do važnijih mjesta: zemljiište je s kopnom povezano s dvije trajektne linije i to Sumartin/Makarska (45 min) i Supetar/Split (60 min). Iz Makarske se do auto ceste A1 stiže za 20 min. Na izbor su otočka zračna luka Brač (10 km), a na kopnu zračna luka Split. Supetar je udaljen 40 km, a Bol i poznata plaža Zlatni rat udaljeni su 24 km. Brodogradilište za popravak i restaruriranje brodova nalazi se u Sumartinu, na udaljenosti od 2,5 km. Benzinska crpka za brodove i automobile udaljena je 800 metara. U blizini se nalaze uvale, pješačke i biciklističke staze, teniski tereni, nogometno igralište, košarkaško igralište, boćalište, eko-turizam i kulturno povijesne znamenitosti te špilje. Bonus nekretnine d.o.o. Maksimirska 36 Petrinjska 22 Ozaljska 40

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:183.00 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:1,335,900.00 €

Površina:7,300.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Asfaltirani prilaz:DA

Blizina plaže:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Struja:DA

Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.