,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Sveti Ivan Zelina, Donja Zelina,
Prodaje se kvalitetna i velika samostojeća kuća u Donjoj Zelini. Sastoji se od visokog prizemlja, kata i potkrovlja. Iza kuće je nadograđena garaža koja je povezana sa kućom. U prizemlju se nalazi hodnik sa unutarnjim stubištem za gornje etaže, kuhinja sa blagovaonom, dnevni boravak, soba i kupaonica. Iz hodnika se prolazi u garažu. Na katu se nalaze četiri spavaće sobe, dok je potkrovlje u ROH-BAU izvedbi i može se pregraditi po želji i potrebi budućeg vlasnika. Gradnja kuće je izuzetno kvalitetna, kuća je lijepo održavana i useljiva. 2016. promijenjeno je kompletno krovište i limarija. Vanjska stolarija je drvena sa roletama, fasada je klasična. Na podovima su parketi i kamen. Sagrađena je na zemljištu površine 4407 m². Zemljište je u potpunosti ograđeno, uređeno i održavano. Kuća ima priključak struje, gradske vode i plina. Grijanje je centralno na plin i na lož ulje. U prizemlju je ugrađen klima uređaj, a odvodnja je provedena direktno u lokalni kanal. Gradnja je započeta 1976. godine, a 1978. godine sagrađena je garaža. Oba objekta građena su u skladu sa građevninskim dozvolama i projektnom dokumentacijom. 1981. godine ishođena je uporabna dozvola. Vlasnički list je uredan, bez tereta i moguća je kupovina kreditom banke. Donja Zelina - naselje uz glavnu cestu prema Svetom Ivanu Zelini. Okruženje čine obiteljske kuće, manja obiteljska gospodarstva, ali i poslovni objekti i veće firme i proizvodno-skladišna postrojenja. U naselju je osnovna škola do 8. razreda, nekoliko manjih trgovina i ljekarna, a prometuje Čazmatrans. Obzirom na veličinu parcele, POSTOJI MOGUĆNOST KUPNJE DIJELA ZEMLJIŠTA ZASEBNO.   PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19) U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske. Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću. Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.   Agent:Snježana Čabraja 099/3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije Agencijska provizija: 2%+PDV

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:496.67 €/m²

Broj soba:8

Godina izgradnje:1976

Cijena:149,000.00 €

Površina:300.00 m²

Stanje:Održavano,Useljivo

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Gradski vodovod:DA

Plin:DA

Struja:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.