,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Prodaje se komforna i lijepa obiteljska kuća. Sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja. Pored kuće nalazi se garaža koja je spojena s kućom i susjednom kućom, tako da je kuća dvojni objekat, a iznad garaže je dnevni boravak stana sa prvog kata.  Svaka etaža ima cca 135 m2. Prizemlje se sastoji od: ulaznog hodnika ( unutarnje stubište ) iz kojeg se lijevo ulazi u stan u prizemlju a ravno je stubište koje vodi na prvi kat hodnika tri spavaće sobe kuhinja sa blagovaonom i dnevnim boravkom velika kupaona WC Kat se sastoji od: stubišta hodnika tri spavaće sobe kuhinja sa blagovaonom i velikim dnevnim boravkom velika kupaona WC Tavan je u ROH-BAU izvedbi te se može urediti za stanovanje. Na podovima su parketi (u dnevnom boravku u prizemlju), keramičke pločice i laminati.  Kuća je izgrađena 2011.godine na parceli površine 411 m2, na kući je termo-fasada debljine 6 cm, na krovu je crijep i izolacija, grijanje je centralno na struju, vanjska stolarija je PVC na cijeloj kući. Namještaj u kući je predmet dogovora. Kuća se jako lijepo i uredno održava. Unutarnje stubište presvučeno je granitom, ograde su od inoxa.  Okućnica je jako lijepo uređena a parcela je kompletno ograđena. Okolina je predivna, puno zelenila i prirode, a u okruženju su obiteljske kuće. Vlasnički list je uredan, bez tereta i moguća je kupovina kreditom banke. Lokacija: Kraljevečki Novaki nalaze se na lijepoj lokaciji cca 2 km od samog centra Sesveta gdje su dostupni svi pripadajući sadržaji, kao što su trgovine, ambulanta, pošta, banke, općina i sl. Škola i vrtić su udaljeni 1300 m. Autobusna stanica udaljena je svega 4 min hoda.  Agent: Marina Blažetić Telefon: 095/ 5782 940 Agencijska provizija: 2% + PDV Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije  

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:809.60 €/m²

Broj soba:9

Godina izgradnje:2011

Cijena:220,000.00 €

Površina:271.74 m²

Stanje:Novouređen,Useljivo

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Gradski vodovod:DA

Struja:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.