Oglas više nije aktivan

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb - Okolica, Vuger Selo,
<p style="text-align: justify;">Prodaje se vikendica na tri odvojene etaže ukupne povr&scaron;ine 58,37 m&sup2;, sagrađena na zemlji&scaron;tu povr&scaron;ine 489 m&sup2;.</p> <p style="text-align: justify;">Sastoji se od suterena, prizemlja i potkrovlja. U suterenu se nalazi uređena garaža sa direktnim pristupom sa ceste.</p> <p style="text-align: justify;">U prizemlje se ulazi sa stražnje strane kuće, čini ga jedna prostorija uređena kao dnevni boravak. Iz prizemlja se vanjskim spiralnim stepenicama ide u potkrovlje koje čini također jedna prostorija uređena kao spavaonica.</p> <p style="text-align: justify;">Sanitarnog čvora nema, u dvori&scaron;tu je poljski toalet. Uz bočnu desnu stranu kuće ukopana je betonirana cisterna u koju se skuplja ki&scaron;nica. Direktan dovod iz cisterne za ki&scaron;nicu je u garaži u suterenu. Odvod je proveden prema cesti.</p> <p style="text-align: justify;">Kuća ima priključenu struju, grijanje je na drva.</p> <p style="text-align: justify;">Krovi&scaron;te je pokriveno crijepom, izolirano, vanjska stolarija je drvena, fasada je klasična. Kuća je osigurana i ima video nadzor. Prodaje se namje&scaron;tena.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>Vlasnička dokumentacija je uredna, kuća je legalizirana, legalizacija je dovr&scaron;ena i provedena kroz zemlji&scaron;ne knjige i katastar.</strong></p> <p style="text-align: justify;">Do autobusne stanice je 1 km, prometuje ZET-ova autobusna linija do Dupca.</p> <p style="text-align: justify;">Okruženje čini lijepa priroda, vikendice i manja obiteljska gospodarstva.</p> <p style="text-align: justify;">Agent:<br />Snježana Čabraja<br />M: 099 3601 634<br /><a href="mailto:snjezana.cabraja@domekspert.hr">snjezana.cabraja@domekspert.hr</a></p> <p style="text-align: justify;"><br />Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovla&scaron;teni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rje&scaron;avanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasni&scaron;tva,prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu.</p> <p style="text-align: justify;"><br /> Pri svakom razgledavanju nekretnine <span>agent ispisuje</span> &bdquo;NALOG ZA POKAZIVANJE&ldquo; u kojem su navedeni:<br /> - osnovni podaci o nekretnini<br /> - osnovni podaci o potencijalnom kupcu<br /> - osnovni podaci o agenciji<br /> - iznos agencijske provizije</p>

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:479.70 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:2000

Cijena:28,000.00 €

Površina:58.37 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Miran predio:DA

Namješteno:DA

Cisterna za vodu:DA

Struja:DA

Video nadzor:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.