,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Građevinsko zemljište ukupne površine 1966 m2. Parcela je trapezastog oblika, sa prednje strane je uz glavnu cestu u naselju široka 33 m, a sa bočne lijeve strane, ima izlaz na sporednu ulicu i tu je širina zemljišta 61 m.  Autobusna stanica je udaljena cca 400 m, prometuje ZET-ov autobus do Sesveta i Dupca. Na cesti su dostupne sve komunalije, struja, plin, voda i telefon, odvodnja se riješava septičkom jamom. Na čestici se uz stambenu građevinu mogu graditi i pomoćne, gospodarske građevine. Ukoliko se gradi objekat visine do tri etaže ovisno o tipu objekta (samostojeći, poluugrađeni ili ugrađeni) veličina parcele se mora kretati od 350 m2 - 225 m2, a širina parcele od 14m - 9m. Ukoliko se gradi objekat visine do četiri etaže ovisno o tipu objekta (samostojeći, poluugrađeni ili ugrađeni) veličina parcele se mora kretati od 600m2 - 360m2. Izgrađenost građevne čestice za samostojeće objekte može biti najviše 30%, za poluugrađene najviše 40%, a za ugrađene 50%. Šimunčevec - naselje u Sesvetskoj okolici udaljeno cca 7 km od centra Sesveta. Naselje je mirno, obiteljsko, okruženje čine prirodne ljepote, vinogradi i vikendice te obiteljske kuće i manja obiteljska gospodarstva. Osnovna škola, vrtić, ambulanta i trgovina su u Vugrovcu, dok su srednje škole u Sesvetama i svi ostali sadržaji u Sesvetama. PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19) U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske. Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću. Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze. Agent:Ana Jelečević098 1761 254ana.jelecevic@domekspert.hrAgencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu.Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:30.00 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:58,920.00 €

Površina:1,964.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prilaz - asfaltirani:DA

Miran predio:DA

Gradski vodovod:DA

Septička jama:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.