,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb - Okolica, Vuger Selo,
Prodaje se prekrasno uređena obiteljska kuća na tri etaže.  Tlocrt suterena je 10x16 m. Zbog kosog terena najniža etaža se zove suteren iako je sa prednje strane prizemlje. U suterenu su dvije garaže (za tri automobila), kotlovnica, spremište, i jednosoban stan. U suteren se može ući i unutarnjim stubištem, a i posebnim ulazom izvana. Tlocrt prizemlja je 10x9 m, a sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka sa blagovaonom, terase, dvije spavaće sobe i kupaone. Tlocrt kata je 10x9m, a sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka sa blagovaonom, terase, dvije sobe i kupaona. Kuća je izgrađena 2006.godine, na njoj je termo-fasada debljine 5-10cm, na krovu je vinkovački crijep, grijanje je plinsko na kotlovnicu koja se nalazi u suterenu (može se grijati osim plina i na lož ulje), u dnevnom boravku je i peć na drva, vanjska stolarija je PVC na cijeloj kući, videoportafon, videonadzor, bukova unutarnja stolarija, klima uređaj u prizemlju i na katu, 2 brojila za struju, 1 plinomjer za cijelu kuću i 1 vodomjer. Okućnica je jako lijepo uređena, iznad kuće se nalazi prekrasan vrt i voćke, a ispred kuće lijepo opločen prilaz.  Komunalije: gradska voda, struja, plin, kanalizacija, telefon, asfalt. Vlasnički list je uredan, nema tereta, i moguća je kupovina putem kredita banke. Okolina je predivna, puno zelenila i prirode, a u okruženju su obiteljske kuće. Kuća se jako lijepo i uredno odžava. Lokacija: Vugrovec - Vuger Selo. Autobusna stanica za ZET-ov autobus nalazi se cca 8 minuta hoda od kuće. U blizini je vrtić, osnovna škola, ambulanta, ljekarna, trgovina. Agent: Marina BlažetićTelefon: 095/ 5782 940Agencijska provizija: 2% + PDV Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:912.50 €/m²

Broj soba:7

Godina izgradnje:2006

Cijena:199,000.00 €

Površina:240.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano,Useljivo

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Asfaltirani prilaz:DA

Klima uređaj:DA

Miran predio:DA

Opremljena kuhinja:DA

Roštilj:DA

Uređena okućnica:DA

Velika terasa:DA

Vrtna kućica:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Video nadzor:DA

Video portafon:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.