,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb - Okolica, Planina Gornja,
Prodaje se obiteljska kuća u mjestu Planina Gornja u podsljemenskoj zoni preko puta Lipe. Naselje je obiteljsko, okruženje je izuzetno mirno, a priroda prekrasna. Kuća je građena 1967., naknadno je dograđivana i uređivana. Zadnja adaptacija bila je 2017.  kada je zamijenjeno kompletno krovište i limarija. Obzirom da je smještena na blagoj nizbrdici, donja suterenska etaža, sa lijevom stranom je ukopana u zemlju, a sa desnom stranom u potpunosti otvorena prema dvorištu. Ulaz u donju etažu je sa unutarnje strane dvorišta dok je ulaz na gornju etažu odmah sa ceste. U donjoj etaži nalazi se ulazni hodnik, dvije prostrane sobe koje se koriste kao blagovaona i dnevna soba, wc i kuhinja sa manjom blagovaonom. Na gornjoj etaži je ulazni hodnik, dvije sobe, dnevni boravak sa izlazom na prostranu terasu i kupaonica. Tavanski prostor je neuređen i koristi kao ostava, a ulaz je iz hodnika na katu. Iza kuće je pomoćna prostorija koja se koristi kao ostava. Zidovi donje etaže kuće izuzetno su debeli, što kući daje čvrstoću i jako dobru izolaciju. Vanjska stolarija je na nekim mjestima PVC, na nekim još uvijek drvena sa žaluzinama. Kuća ima priključak struje, centralno grijanje na drva, priključak seoskog izvornog vodovoda (60 kn po članu godišnje). Plin je u samom naselju Planina gornja, no do kuće još nije stigao. Odvodnja je riješena preko septičke jame. Prometuje ZET-ov autobus do Sesveta i Dupca, u naselju Donja Planina nalazi se osnovna škola do 4. razreda, a školarce od 5. do 8. razreda školski bus vozi u školu u Kašinu. Vlasnička dokumentacija je uredna, kuća je legalizirana, legalizacija je plaćena i provedena u zemljišnim knjigama. PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19) U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske. Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću. Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze. Agent:Snježana ČabrajaM: 099 3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva,prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine  agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:384.62 €/m²

Broj soba:6

Godina izgradnje:1967

Cijena:50,000.00 €

Površina:130.00 m²

Stanje:Potrebno uređenje,Useljivo

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Asfaltirani prilaz:DA

Miran predio:DA

Namješteno:DA

Septička jama:DA

Struja:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.