,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Prodaje se simpatična i kvalitetno građena samostojeća kuća za odmor u Oporovečkim vinogradima. Kuća se sastoji od suterena, prizemlja i potkrovlja. Suteren i prizemlje povezani su vanjskim stubištem koje se nalazi sa lijeve strane kuće. Obje etaže imaju ispred ulaza prostrane terase, sa kojih se pruža predivan pogled na Zagrebačku podsljemensku zonu. Suterenski dio koristi se kao spremište i ukupne je površine 31,5 m². Terasa ispred suterena je 18,8 m². Prizemlje je površine 29,3 m², sastoji se od kuhinje i dnevnog boravka sa izlazom na terasu površine 18,8 m². Iz boravka se unutarnjim stepenicama ide u potkrovlje. Potkrovlje je površine 30,4 m², a sastoji se od predsoblja, kupaonice i spavaće sobe sa izlazom na balkon, površine 6,9 m². Kuća je građena 1998., gradnja je kvalitetna, ispod temelja nalaze se 4 pilota koji kuću čine izuzetno stabilnom i čvrstom. Nakon potresa na kući nisu vidljiva nikakva oštećenja. Vanjska stolarija je PVC, etaže su uređene i useljive. Kuća ima priključak struje, plin je na cesti, gradske vode trenutno nema, moguć je priključak preko cisterne, izrada tankova za kišnicu ili spajanje na izvor prirodne podzemne vode koja se nalazi u neposrednoj blizini kuće, na dubini od 6-8m. Kuća ima provedenu kompletnu instalaciju vode i odvodnje. Vlasnička dokumentacija je uredna moguća je kupovina putem kredita i APN-a. Oporovečki vinogradi - lijepa lokacija u Podsljemenskoj zoni. Okruženje čine manje obiteljske kuće i vikendice okružene vinogradima. Sa brežuljaka se pruža jako lijep pogled na prirodu i zelenilo. PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19) U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske. Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću. Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze. Agent:Ana Jelečević098 1761 254ana.jelecevic@domekspert.hrAgencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu.Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:494.36 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:2000

Cijena:55,000.00 €

Površina:115.30 m²

Stanje:Useljivo

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Miran predio:DA

Velika terasa:DA

Struja:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.