,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Prodaje se atraktivan dvoetažni stan u Odri u naselju O2. Donja etaža stana sadrži: predsoblje, tri spavaće sobe, terasu, kupaonu, stepenice za gornju etažu. Gornja etaža stana sadrži: wc, dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonom i izlazom na prostranu nenatkrivenu terasu. Stanu pripada spremište u podrumu i vanjsko parkirališno mjesto ispred zgrade. Unutarnja površina stana iznosi 87 m2, tlocrtna površina loggie je 10 m2, tlocrtna površina terase je 18 m2, tlocrtna površina spremišta je 8 m2, a tlocrtna površina parkirališnog mjesta 12 m2. Neto korisna površina stana sa svim pripatcima obračunatim po pripadajućim koeficijentima je 134 m2. Stan ima svoje brojilo za struju, vodu i plin, grijanje je centralno na zajedničku kotlovnicu, s tim da svaki stan ima svoje brojilo i plaća po potrošnji. Na gornjoj etaži ugrađen je klima uređaj, ugradbeni namještaj je u cijeni, ostalo je predmet dogovora. Ulazna vrata su protuprovalna, ugrađen je videoportofon, na podovima su parketi, vanjska stolarija je PVC sa roletama. O2 naselje je planski izgrađeno 2008., ima ukupno 340 stanova, okruženje je mirno, puno je zelenih površina, a u naselju se nalaze trgovine, ljekarna, dječje igralište, kafići, frizer i ostalo. Državni vrtić, škola, dom zdravlja, veterinar, crkva, pošta, pekara, dvorana mjesne samouprave s programima rekreacije, pošta i trgovine nalaze se u krugu od 1500 m. Iako je naselje uvučeno, prometna povezanost je prilično dobra. Prometuju ZET-ove autobusne linije do Glavnog kolodvora i Savskog mosta. Vlasnička dokumentacija je uredna, moguća je kupovina kreditom banke. KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU. PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19) U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske. Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću. Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze. Agent:Ana Jelečević098 1761 254ana.jelecevic@domekspert.hrAgencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu.Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,340.18 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:2008

Cijena:180,000.00 €

Površina:134.31 m²

Stanje:Uređeno

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Blizina škole:DA

Miran predio:DA

Prilaz - asfaltirani:DA

Velika terasa:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.