,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Dvije lijepe i ugodne kuće na odličnoj lokaciji u Dubravi.  I. KUĆA Kuća je građena 1979. godine,lijepo je održavana, ulagalo se kroz godine u nju, a sastoji od prizemlja i kata. Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, WC-a, kupaonice, ostave, dnevnog boravka sa izlazom na natkrivenu terasu, te kuhinje sa blagovaonicom. Na katu se nalaze četiri spavaće sobe, od kojih tri imaju izlaz na terasu, kupaonica i ulaz na tavan.  Na kući je klasična fasada, stolarija je drvena, a kuća se uredno održava i uređuje.  Krovište je kompletno promijenjeno 2009. godine. Manja kupaonica u prizemlju je kompletno adaptirana prije dvije godine, kuhinja i blagovaona su novouređene.  Orijentacija kuće je jugozapad.  Kuća ima svu potrebnu infrastrukturu, priključak struje, vode, plina, kanalizacije i telefona. Grijanje je centralno plinsko. U dnevnom boravku se nalazi i kaljeva peć. Namještaj je predmet dogovora. II. KUĆA Kuća je građena 1998.godine,a sastoji se od prizemlja i kata.  U prizemlju se nalaze tri garaže i ostava, a na katu su dva stana.  Jedan stan je dvosoban, drugi je garsonjera, i oba se iznajmljuju podstanarima.  Kuća ima svu potrebnu infrastrukturu, priključak struje, vode, plina, kanalizacije i telefona. Grijanje je centralno plinsko. Fasada je klasična, a stolarija je PVC.  Okućnica je prekrasno uređena i lijepo se održava, parcela je kompletno ograđena.  Kuće se nalaze na kraju mirne ulice koja nije prometna. U blizini se nalazi škola, dom zdravlja, ljekarna, javni prijevoz, trgovine.  Nekretnina ima potpuno urednu dokumentaciju i moguća je kupovina putem kredita! PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19) U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske. Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću. Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze. Agent: Ana Jelečević Telefon: 098/1761-254 ana.jelecevic@domekspert.hr Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije (1%+PDV)

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:826.65 €/m²

Broj soba:7

Godina izgradnje:1979

Cijena:298,000.00 €

Površina:360.49 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Blizina dućana:DA

Blizina škole:DA

Prilaz - asfaltirani:DA

Uređena okućnica:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.