,
  , , slika 2
  , , slika 2
Sveti Ivan Zelina, Goričica,
Zemljište na Goričici ukupne pobršine 1994 m². Parcela je pravokutnog pravilnog oblika. Uz cestu je širine 18 m, a dubine je 112 m. Sve komunalije su dostupne uz cestu. Vlasnički list je uredan. Parcela se nalazi u građevnoj zoni. Na jednoj građevnoj čestici se može graditi jedna ili više građevina koje čine građevinsku, funkcionalnu ili tehničko - tehnološku cjelinu. Na istoj građevnoj čestici mogu se graditi i pomoćne građevine te otvoreni bazen, tenisko igralište i sl., objekti kao npr. površine za promet i parkiranje, potporni zidovi, terase i sl. Pomoćne, manje poslovne i poljoprivredno gospodarske građevine u pravilu mogu se graditi u dvorišnom dijelu, a iznimno na građevnoj liniji stambene građevine.  U građevinskim područjima naselja mogu se graditi poslovne i proizvodne građevine pod uvjetom da ne ometaju stanovanje. Moguće je graditi slobodnostojeće i poluugrađene (dvojne) građevine.  Maksimalna katnost i visina stambene, stambeno-poslovne, manje poslovne i poslovne građevine iznosi: - P+1+Pk, odnosno P+2 uz mogućnost gradnje suterena (S) odnosno podruma (Po), a visina građevine iznosi maksimalno 9 m, - P+Pk odnosno P+1 uz mogućnost gradnje suterena (S) odnosno podruma (Po), a visina građevine iznosi maksimalno 6 m. Za poslovne i proizvodne građevine maksimalna visina iznosi 9 m. Na neizgrađenom i neuređenom građevinskom zemljištu minimalna veličina novoformirane građevne čestice za stambenu, stambeno-poslovnu ili poslovnu izgradnju za izgradnju građevina na slobodnostojeći način iznosi 400 m², a za izgradnju polu ugrađenih građevina minimalna površina građevne čestice je 300 m². Agent:Ana JelečevićM: 098 176 1254ana.jelecevic@domekspert.hr Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:16.05 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:32,000.00 €

Površina:1,994.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Gradski vodovod:DA

Plin:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.