,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Sveti Ivan Zelina, Blaževdol,
Prodaje se zemljište u Blaževdolu koje je široko uz cestu cca 42 metara, a dugačko cca 40 metara. Na zemljištu se nalazi stara kuća površine 150 m2 i gospodarske zgrade. Objekti su građeni prije 1968., a kuća ima i građevnu dozvolu. Prednji dio zemljišta (1409 m2) je u građevnoj zoni i dozvoljena je gradnja obiteljskih kuća koje se i nalaze u okolici, a ostatak zemljišta je poljoprivredne namjene. Zemljište se sastoji od sedam čestica koje se prodaju zajedno. Na zemljištu se nalazi bunar koji je u funkciji. Komunalije na zemljištu: gradska voda, struja. Ispred zemljišta su plin i telefon. Dokumentacije je uredna, gruntovnica i katastar su usklađeni. Blaževdol - mjesto prije grada sv. Ivana Zeline, smješteno oko glavne ceste Zagreb - Varaždin. Svega 2 km udaljeno od samog centra sv. Ivana Zeline, odlikuje se živopisnim krajolicima, naseljeno je lijepim obiteljskim kućama i radi položaja uz glavnu i vrlo prometnu cestu Zagreb - Varaždin atraktivno je mnogim poslovnim ljudima za razne djelatnosti, proizvodnju, skladištenje, trgovinu i sl. Moguća je zamjena za stan u Zagrebu, Dubrava, Sesvete... Vlasnički list je uredan i moguća je kupovina kreditom banke.  Agent: Marina Blažetić Telefon: 095/ 5782 940 Agencijska provizija: 2 % + PDV. Pri svakom razgledavanju nekretnine  agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:13.14 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:60,000.00 €

Površina:4,567.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Gradski vodovod:DA

Plin:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.