,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb - Okolica, Ivanja Reka,
Kuća ukupne površine 220 m2 na zemljištu površine 259 m2. Dimenzije kuće su 7,05m x 10m (sa terasom 9,8m x 10m). Sastoji se od prizemlja, kata i tavana. Svaka etaža ima poseban vanjski ulaz. U prizemlju se nalazi spremište, hodnik, kupaonica, dvije sobe, kuhinja i dnevni boravak. Na katu se nalazi vanjska terasa, hodnik, kupaonica, dvije spavaće sobe sa izlazom na balkon, špajza, kuhinja i dnevni boravak. Tavan je neuređen. Kuća je dvojni objekat, ima vrta sa prednje i sa stražnje strane.Dvorište je kompletno ograđeno, a kuća ima prilaz sa dvije ulice. Kuća ima urednu vlasničku dokumentaciju, nema tereta i može se kupiti putem kredita. Legalizacija je u završnoj fazi. Kuća je građena 1975. godine i potrebna je kompletna adaptacija. Kuća ima kompletnu infrastrukturu, plin, struja, voda, kanalizacija, telefon, internet. Grijanje je bilo na plinske peći. Energetski razred: E. Kuća se nalazi u Ivanjoj Reci, u slijepoj ulici. Naselje je mirno i obiteljsko. Neposredna blizina izlaza na autoput, Slavonske avenije, svih većih trgovačkih centara. Prometuju ZET-ove autobusne linije 216 i 284, do centra grada 20 m Moguća zamjena za kuću ili apartman na moru. Agent: Marina Blažetić Telefon: 095/ 5782 940 Agencijska provizija: 2 % + PDV. Pri svakom razgledavanju nekretnine  agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije inuta. Do autobusne stanice je 7-10 min pješice.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:406.76 €/m²

Broj soba:6

Godina izgradnje:1975

Cijena:90,000.00 €

Površina:221.26 m²

Stanje:Potrebno uređenje

  

Orjentacija:Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.