Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Preko, Preko,
Stambena građevina izgrađena je u mjestu Ugljan, na otoku Ugljan. Nalazi se u izgrađenom dijelu građevinskog područja naselja PPUO Preko. Pristup na parcele i do stambene građevine moguć je sa javne asfaltirane prometnice (D110), smještene sa sjeveroistočne strane parcele. Stambena građevina izgrađena je kao slobodnostojeća višestambena zgrada. Sastoji se od podruma, prizemlja i kata. U građevinu se ulazi sa sjeveroistočne strane,a komunikacija između etaža odvija se unutarnjim stubištem. U podrumu se nalazi spremište, a u razini sa podrumom također je smještena i cisterna pitke vode. S obzirom da je stambena građevina nedovršena, može se predvidjeti da će se u prizemlju nalaziti dvije stambene jedinice dok su na katu predviđene tri zasebne stambene jedinice. Stambena građevina temeljena na trakastim temeljima. Iznad temelja, do visine prizemlja nalaze se betonski nadtemeljni zidovi. Nosiva konstrukcija prizemlja i kata stambene građevine je od oprečnih blokova (25cm) i armiranobetonskih stupova dok su pregradni zidovi izvedeni od pregradnih oprečnih blokova (10 – 15cm). Stropne konstrukcije izvedene su kao „fert“ strop sa gredicama i ulošcima, oslonjene na nosive zidove. Krovna konstrukcija nije izvedena, a trenutni završni gornji sloj građevine je ravna ploča (fert strop iznad kata). Unutrašnjost stambene građevine je nedovršena. Unutarnje i vanjske zidne plohe kao i stropne plohe su djelomično ožbukane, unutarnja i vanjska stolarija je djelomično ugrađena (drvena).

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:627.20 €/m²

Broj soba:6

Godina izgradnje:1967

Cijena:185,000.00 €

Površina:294.96 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:Drvena

Aktivna telefonska linija:DA

Septička jama:DA

Kabelska TV:DA

Voda:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

ERSTE NEKRETNINE

Dodatne informacije: 072/372-950

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.