,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Kuća na Horvatovcu za temeljnu adaptaciju ili potencijal za građenje. Sastoji se od podruma, visokog prizemlja, kata i potkrovlja. Kuća je koncipirana na način da v. prizemlje ima dva ulaza, napravljena su dva odvojena stana. Jedan stan dvosoban a drugi garsonjera; oba imaju sanitarni čvor i kuhinju te gledaju na istočnu stranu (suprotnu od ceste), sa prednje strane prizemlja su garaža i ostava. Kat i potkrovlje su napravljeni kao dvoetažni stan. Na katu je dnevni boravak, ima dugačku staklenu stijenu sa lijepom pogledom i puno dnevnog svijetla, gleda na istok u zelenilo i ima izlazi na dugačku terasu; zatim kuhinja sa blagovaonom i izlazom na drugu natkrivenu terasu kockastog oblika (na drugu terasu se izlazi iz dnev.bor. i blaovaone sa druge strane. U potkrovlju su tri spavaće sobe, jedna ima balkon. Kuća je samostalan objekt na parceli od 500m2. Građena je ‘64g. a renovirana ‘74 i ‘95 g. Grijanje je centralno plinsko. Stolarija je drvena. Orijentacija kuće je na sve strane svijeta. Sa lijeve strane je prekrasna obiteljska kuća sa bazenom, a sa desne strane kuća sa stanovima. Ispred kuće je zelenilo, diskrecija i pogled na grad. Kuća je također uvučena sa ceste i taj dio je u zelenilu tako da i ta strana kada se gleda iz kuće je prekrasna. ___________________________________________________________ House on Horvatovac for basic adaptation or building potential. It consists of a basement, high ground floor, attic and attic. The house is designed in such a way that the ground floor has two entrances, two separate apartments are built. One apartment has two bedroom and another is studio; both have a sanitary node and kitchen and look to the east side (opposite to the road), the front of the ground floor are garage and pantry. Floor and attic have been constructed as a two-storey apartment. On the ground floor is the living room, has a long glass wall with a beautiful view and plenty of daylight, looking east to the greenery and has a large terrace; then kitchen with dining area and exit to another covered terrace cobbled shape (on the second terrace comes out from daylight and blaovaone on the other side. is on the left side is a beautiful family house with pool and on the right of houses with apartments. In front of the house is in the center of the house, is green, discreet and city view.The house is also pulled from the road and that part is in green so that the side when viewed from the house is beautiful.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,520.00 €/m²

Broj soba:6

Godina izgradnje:1964

Cijena:380,000.00 €

Površina:250.00 m²

Stanje:Održavano

  

Orjentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

BORIVA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/4830-671, 098/621-999

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA




Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.