,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Nedovršena dvojna obiteljska kuća sa poslovnim prostorom, sagrađena na zemljištu površine 360 m2. Sastoji se od podruma, prizemlja i potkrovlja, a ukupna površina cijelog objekta je 134 m2.U podrumu se nalazi stubište i velika prostorija i površine je 28.5 m2. Prizemlje se sastoji od velikog neuređenog prostora i stubišta, a drugi dio prizemlja zauzima poslovni prostor, te je sve ukupne površine 92,6 m2 i postoji mogućnost nadogradnje.  Potkrovlje se sastoji od stubišta i jedne prostorije. Gradnja kuće je započeta 1992. godine, te nikad nije dovršena. Nekretnina je u potpunosti odvojena od susjednog objekta svi su priključci napravljeni zasebno s vlastitim brojilom. Postoji mogućnost daljnje gradnje. Kuća se nalazi 1 min od manje trgovine, 3 min od osnovne škole, vrtića, crkve, 5 min od Super Konzuma i 7 min od Garden Mall-a.  Sa stražnje strane kuće se nalazi parcela pogodna za kupnju i proširenje zemljišta. Ispred kuće  je pločnik i uređen prilaz prema dvorištu kuće te stanica redovite ZETove autobusne linije koja prometuje na relaciji Dubrava-Čučerje. U blizini se nalaze osnovna škola, vrtić, dućani i crkva. Kuća je legalizirana i uredna, bez tereta, te ima sve potrebne priključke: - priključak struje (posebno je brojilo za poslovni prostor, a posebno za stambeni  dio, do kuće je struja vođena podzemno) - priključak vode - priključak plina - priključak na kanalizaciju  Okolinu čine obiteljske kuće te prekrasna priroda, a na svega 20-ak minuta udaljeno od centra grada.    PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19) U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske. Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću. Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze. Agent: Marina Blažetić Telefon: 095/ 5782 940 Agencijska provizija: 2 % + PDV. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:588.89 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:

Cijena:79,500.00 €

Površina:135.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.