,
  , , slika 2
Lučko Građevinsko zemljište gospodarske namjene (proizvodne i/ili poslovne) površine 8.500 m2, dimenzija cca 45m (š) x 190m (d) u neizgrađenom izdvojenom građevinskom području van naselja. Moguća je izgradnja zgrada i građevina proizvodne, skladišne, servisne i poslovne namjene kao i namjena koje se logično nadopunjavaju na potrebe određene poslovne djelatnosti: manji smještajni kapaciteti (do 20 ležaja), restoran za zaposlene, rekreacijski sadržaji za zaposlene (otvoreni sportski tereni, izdvojene građevine sa sportskim sadržajima do 120  m2), veće parkirališne površine (za osobna i teretna vozila kao i kamionskih kontejnera), servisne radionice za vozila i sl. Koeficijent izgradivosti – 0,6 Najveću dopuštenu visinu gospodarskih (proizvodnih) zgrada/građevina uz tehnološke zahtjeve određuje vidljivost sa javnih prometnica i iz samog naselja, te visina i obilježje okolnih građevina. Visinu gradnje uvjetuje i visina proizvodne opreme koja se treba smjestiti unutar gospodarskih građevina. Građevina kojoj to zahtijeva tehnološki proces, može imati visinu najviše 28,00 m mjerenu do visine krovnog vijenca, odnosno 30,00 m do visine krovnog sljemena. U ovim područjima predviđa se smještaj: Proizvodnih (industrijskih) pogona sa pratećim poslovnim sadržajima, manjih ugostiteljskih sadržaja s mogućim smještajem, trgovačko – poslovnih sadržaja. Zanatskih proizvodnih pogona, servisa, većih prodajnih i sličnih prostora i građevina (trgovački centar, tržnica i sl.), komunalnih građevina, garaža i sl., koje zbog prostornih i drugih ograničenja ne mogu biti smještene u sklopu građevnih područja naselja. Većih proizvodnih, servisnih i skladišnih pogona, koji bi možebitno zahtijevali poseban pristupni, proizvodni i korisnički tretman. Zgrade za gospodarenje različitih vrsta otpada.   Orijentacija: istok, zapad, sjever, jug Cijena: 1.000.000,00 EUR Posrednička naknada: 2% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene www.biliskov.com  ID – 10149     

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:117.65 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:1,000,000.00 €

Površina:8,500.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Posrednik:

BILIŠKOV NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/301-1383, 021/260-792, 021/332-755

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.