,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Kršan, Kršan,
Samostojeća kuća ukupne stambene površine 230 m2 smještena  je u mjestu Kršan – mjestu bogatom kulturnom i povijesnom baštinom koja u pojedinim mjestima datira još od 11. stoljeća. Na području općine Kršan isprepliću se ostaci glagoljske i sakralne baštine te starih obrta s modernom turističkom ponudom i raznovrsnošću gastronomskih užitaka, a ako samo malo bolje pogledate i osluhnete ljepotu prirode ovog kraja. Istarskog zvončića. Udaljenost od turističkog središta Rapca je 15 km, dok je nabliža plaža ona u Plominu, udaljena 5 km. Kuća se sastoji od 2 etaže; suteren i visoko prizemlje. U suterenu se nalaze garaža i kotlovnica te prostor u Roh Bau izvedbi koji se nakon adaptacije može preurediti u manji apartman. U prizemlju se nalazi prostrani stan stambene površine 150m2 koji se sastoji od kuhinje sa blagovaonicom, dnevnog boravka, četiri spavaće sobe te dvije kupaonice i terase s koje se pruža čaroban pogled na Učku i zelenilo Površina okućnice iznosi 1575 m2 na kojoj je postavljen montažni bazen a samim time pruža potpuni mir i privatnost. Kuća se u turističkoj sezoni iznajmljuje, a samim time predstavlja budućem kupcu već uhodani posao ukoliko se odluči baviti turizmom.   NAPOMENA: Po želji kupca postoji mogućnoste kupnje samo jedne etaže kuće s pripadajućim dijelom okućnice.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:913.04 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:

Cijena:230,000.00 €

Površina:230.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

ALEA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 052/ 855-555

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.