,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Pakoštane, Vrana,
Pakoštane, Vrana - Park prirode Vransko jezero. Prodaje se građevinsko zemljište s pravomoćnom građevinskom dozvolom. Novoformirana čestica je pravilnog oblika i ima ukupnu površinu 500 m2. Zemljište se nalazi unutar Eko sela Majdan koje je dio parka prirode Vransko jezero gdje je dozvoljena gradnja. Prema važećoj građevinskoj dozvoli moguća je gradnja jedne stambene jedinice s bazenom – kuća za odmor kapaciteta 10 ležajeva sa svim uvjetima za kategorizaciju 4 zvjezdice, a u svrhu turizma. Sva projektna dokumentacija priložena je uz dozvolu. Vransko jezero još je jedan dragulj naše zemlje koji tek treba biti otkriven. A kako zanimanje za parkom i posjećenost raste iz godine u godinu, rasti će i potreba za smještajnim kapacitetom. U ovom trenutku osim hotela Maškovića Han ne postoji značajan broj turističkih smještajnih jedinica. Stoga je kroz određeni period za očekivati višestruki povrat investicije u ovakav projekt. Park prirode Vransko jezero smjestio se odmah uz mjesto Pakoštane, u sjevernom dijelu Dalmacije i najveće je slatkovodno jezero u Hrvatskoj te važno stanište ptica močvarica. Park je odlična destinacija za ljubitelje prirode, aktivnog odmora, ptica i ribolova jer za svakog nudi ponešto. Jezero je važno ornitološko stanište brojnih vrsta močvarnih ptica, a ima i bogati riblji fond. Okružuju ga biciklističke, pješačke i planinarske staze pa je Vransko jezero odlično za aktivni izlet. Na brdu iznad središnjeg dijela jezera uređen je vidikovac odakle se pruža prekrasan pogled na jezero, obalu i okolne otoke, a osim info centra za posjetitelje na njemu se nalazi i konoba koja nudi ukusna dalmatinska jela. Osim prirodnih ljepota posjetitelji mogu uživati i u spomenicima kao što su Maškovića Han, najzapadniji primjer otomanske svjetovne arhitekture te u ostacima benediktinskog samostana iz 9. stoljeća. (www.vranalake.hr)   www.biliskov.com    ID: 10579

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:190.00 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:95,000.00 €

Površina:500.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Miran predio:DA

Pogled na planine:DA

Projektna dokumentacija:DA

Posrednik:

BILIŠKOV NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/301-1383, 021/260-792, 021/332-755

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.