Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

  ,
  , , slika 2
Zemljište, Osijek, Nemetin,
Nekretnina se nalazi u istočnom predgrađu grada Osijeka, u industrijskoj zoni Nemetin udaljenoj samo 8 km od centra grada. U neposrednom okruženju je proizvodno skladišni prostor osječkih proizvodnih tvrtki i parcela u vlasništvu grada Osijeka. Zbog dobre prometne povezanosti, udaljenosti 25 km od autoceste, nekoliko kilometara od riječne i zračne luke lokacija je izvrsna za izgradnju proizvodne građevine, poslovne zgrade, športsko-rekreacijske građevine, građevine za skladištenje robe, a prema GUP-u na navedenoj čestici može se graditi i predškolski te zdravstveni sadržaji u funkciji osnovne namjene. Najveći broj nadzemnih etaža za poslovne namjene i ugostiteljsko turističke građevine iznosi 6 etaža. Investitori mogu ostvariti određene porezne olakšice kao i poticaje grada Osijeka kroz umanjeni komunalni doprinos. Dio industrijske zone opremljen je sustavom prometnica, odvodnje oborinskih i sanitarnih voda, javne rasvjete, vodoopskrbe, toplovoda, el. energije, itd,. U slučaju izgradnje novog objekta moguće je koristiti oslobođenje od komunalnog doprinosa za cca 28.000 m3. Cijeli kompleks je u lošem stanju te je potrebno čišćenje lokacije, a pribavljena je i dozvola za uklanjanje objekata. U suradnji s geodetskim i odvjetničkim uredom provjeravamo sve nekretnine, garantiramo sigurnost i zadovoljstvo svim našim klijentima te bezbrižnu potragu za novim domom. Detaljnije informacije o nekretninama možete dobiti dolaskom u ured ( Ul. Hrvatske Republike 43, Osijek ), na kontakt telefon 098 682 521 ili na mail pavo@fidus.com.hr Više nekretnina pogledajte na www.fidus.com.hr Šifra objekta: iro-516 Kontakt: Marina Kovač, marina@fidus.com.hr, +385 95 365 6886 Kontakt: Pavo Đanić, pavo@fidus.com.hr, +385 98 682 521

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:23.00 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:1,115,000.00 €

Površina:47,931.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

FIDUS

Dodatne informacije: +385 98 682 521

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.