,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Prodaje se obiteljska katnica s velikom okućnicom i pomoćnim prostorijama u Vladislavcima. Kuća je površine cca 160 m2 i prostire se na 2 etaže: - prizemlje: dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, ulazni prostor, spavaća soba i kupaonica - kat: 3 spavaće sobe, hodnik i kupaonica Kuća je građena 1998. godine, ali je prije 10-ak godina napravljena energetska obnova tj. stavljen je novi krov (lim s 3 sloja izolacije) i napravljena je nova fasada s izolacijom od 15 cm. Kuća ima grijanje na drva i provedena je samo bunarska voda, ali priključci za plin i vodovod prolaze ispred kuće, dok je u planu i provedba gradske kanalizacije kroz 2 godine. U dvorištu se nalaze pomoćne prostorije i uređena radionica. U suradnji s geodetskim i odvjetničkim uredom provjeravamo sve nekretnine, garantiramo sigurnost i zadovoljstvo svim našim klijentima te bezbrižnu potragu za novim domom. Detaljnije informacije o nekretninama možete dobiti dolaskom u ured ( Ul. Hrvatske Republike 43, Osijek ), na kontakt telefon 098 682 521 ili na mail pavo@fidus.com.hr Više nekretnina pogledajte na www.fidus.com.hr Šifra objekta: iro-607 Energetska klasa: U izradi Kontakt: Marina Kovač, marina@fidus.com.hr, +385 95 365 6886 Kontakt: Pavo Đanić, pavo@fidus.com.hr, +385 98 682 521

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:525.00 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:1998

Cijena:84,000.00 €

Površina:160.00 m²

Stanje:Korišten

  

Orijentacija:

Grijanje:Ostala kruta goriva

Stolarija:PVC stolarija

Struja:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

FIDUS

Dodatne informacije: +385 98 682 521

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.