,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Prodaje se ribnjak Stoppeldorf smješten između Čepina i Vladislavaca. Ribnjak se nalazi na čestici površine 40 023 m2, a nastao je kopanjem tj. ekspoatacijom gline kao sirovine za obližnju ciglanu tijekom koje je otvoreno nekoliko podzemnih izvora koji osiguravaju stalan dotok svježe vode. Osim djelomično uređenog parkirališta za 50-ak vozila, na samom ulazu u ribnjak smještenjen je čvrsti objekat u sklopu kojeg se nalazi spremište za ribarsku opremu i pribor, prostorija za prijem posjetitelja i boravak ribočuvara, sanitarni čvor i natkrivena terasa za odmor i osvježenje. Ribnjak je u cijelosti ograđen žičanom ogradom sa centralnim ulaznim vratima kroz koja se, nasutim prtenim putem, automobilom može voziti oko samog ribnjaka do željene ribolovne pozicije, mjesta za odmor ili drvenih nadstrešnica. Posebna briga vodila se o osobama s invaliditetom pa tako na ribnjaku postoji i posebno uređeno mjesto predviđeno za ribolov u obliku betonirane podloge koja omogućava nesmetano kretanje u kolicima, a napravljen je i graničnik od drvene građe. Ribnjak je posjećeno mjesto ribiča, ali i izletnika te uz određena financijska ulaganja može vrlo brzo postati mjesto poznato ne samo u Slavoniji i Baranji već i šire. Sredstva za obnovu je moguće ostvariti putem EU fondova budući da nekretnina nije opterećena nikakvim teretima. U suradnji s geodetskim i odvjetničkim uredom provjeravamo sve nekretnine, garantiramo sigurnost i zadovoljstvo svim našim klijentima te bezbrižnu potragu za novim domom. Detaljnije informacije o nekretninama možete dobiti dolaskom u ured ( Ul. Hrvatske Republike 43, Osijek ) ili kontaktirati: Pavo 098 682 521, pavo@fidus.com.hr Marina 095 365 6886, marina@fidus.com.hr Više nekretnina pogledajte na www.fidus.com.hr Šifra objekta: iro-737 Kontakt: Marina Kovač, marina@fidus.com.hr, +385 95 365 6886 Kontakt: Pavo Đanić, pavo@fidus.com.hr, +385 98 682 521

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:5.00 €/m²

Broj soba:1

Godina izgradnje:

Cijena:210,000.00 €

Površina:40,023.00 m²

Stanje:Korišten

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

FIDUS

Dodatne informacije: +385 98 682 521

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.