,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Supetar, Splitska,
Brač, Splitska je jedna od najživopisnijih uvala na otoku Braču, biseru jadranske obale, koji zahvaljujući svojoj ljepoti, netaknutoj prirodi i čistoći privlači sve više i više posjetitelja. Težnja lokalnih vlasti i stanovništva za razvojem turizma s jedne strane, uz istovremeno očuvanje autentičnosti i čistoće prirode s druge strane, spojila se u ideji o razvoju sadržaja namijenjenih sportu i rekreaciji, tj. o razvoju sportskog turizma, koji u ovom dijelu Dalmacije već ima jaku tradiciju. U skladu s time, dio naselja u kojem se nalazi i Spićina Punta je u prijedlogu Prostornog plana općine Supetar predviđen za sportsko-rekreacijsku namjenu. Zemljište je 600 m zračne linije udaljeno od obale, uz glavnu cestu koja spaja Supetar i Postira. Otok Brač ima stalnu trajektnu vezu sa Splitom (oko 50 min vožnje), međunarodnom zračnom lukom, a aerodrom postoji i na samom otoku. Sportsko-rekreacijski centar povezao bi smještajne kapacitete sa sportskim objektima (npr. igrališta, bazen, fitness i(li) wellness centar i sl.) i pratećim sadržajima (npr. restoran i(li) konoba). Osnovna površina zemljišta iznosi 3,650 m2, a ukupna površina, uključujući i susjedno zemljište - 8,400m2. U skladu s odredbama za provođenje prostornog plana uređenja općine Splitska, ukupna izgrađenost građevnog područja može iznositi 50%, ili 4,200 m2 od ukupnog obuhvata zemljišta. Ukupan mogući broj ležajeva je 50, na brutto površini smještajnih kapaciteta od 2,540m2. Površina za sportske terene i građevine može iznositi 35% ili 2,947m2 ukupne brutto površine, a površina za prateće objekte - 5% ili 420m2 ukupne brutto površine. Dakle samo osnovna namjena je sportsko-rekreacijska, ali sve ostale namjene utvrđene Prostornim planom kao prateće ili pomoćne mogu se koristiti i neovisno od osnovne namjene kada sam centar bude u punoj funkciji. Tijekom perioda korištenja neće ni biti moguće utvrditi što je primarni razlog korištenja pojedinih sadržaja, da li je se gost došao baviti isključivo sportom ili ga više zanimaju noćni klub i nakon toga sauna

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:54.79 €/m²

Godina izgradnje:

Cijena:200,000.00 €

Površina:3,650.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:Jug

Grijanje:

Stolarija:

Pogled na more:DA

Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.