Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
poslovni prostor, Koprivnica, Centar,
 Poslovni prostor koji se sastoji od ulaznog prostora s informacijskim deskom, prostorom za klijente, jedinstvenim prostorom za primanje stranaka, čekaonicom, te odvojenim pozadinskim dijelom. Ovalna staklena pregrada odvaja prednji dio prostora od dijela koji se koristi kao uredi. U pozadinskom dijelu oformljena je čajna kuhinja, garderoba, sanitarije i sporedni prostori. Grijanje i hlađenje regulirano je klimatizacijskim uređajima. Poslovna zgrada građena je 1971. godineTemelji: armiranobetonskiNosiva konstrukcija: Armiranobetonska s ispunom od opeke Međukatna konstrukcija: ArmiranobetonskaKrovište i pokrov: Armiranobetonska Pročelje: Ožbukano, obojanoPodovi: keramičke pločice, tepihZidovi: Ožbukani, obojaniStropovi: Uređeni Unutarnja stolarija: Aluminijska, drvena Vanjska stolarija: Aluminijska Instalacije: Električna energija, vodovod, odvodnja, telekomunikacije Nekretnina se nalazi u poslovnoj zgradi rezidencijalnog dijela Koprivnice, u Ulici Ivana Meštrovića koja spaja autobusni i željeznički kolodvor na zapadu s centrom grada. Nekretnina je okružena stambenim zgradama. Na vidljivom je mjestu, dobro pozicionirana, a pristup je lagan za pješake i bicikliste, dok je parkiralište za automobile predviđeno ispred zgrade i duž ulice. Lokacija je tržišno privlačna jer se nalazi u ulici koja prometno povezuje zapad sa centrom grada koji je udaljen oko 1000m, te u kojem posluju poznati industrijski i svjetski poznati brandovi.  

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,134.17 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:1971

Cijena:305,000.00 €

Površina:268.92 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.