Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Sveta Nedelja, Brezje,
Poslovna zgrada sa skladišnim ili proizvodnim dijelom površine 920 m2 i uredskim dijelom od 480 m2 u dvije etaže. Zgrada je na parceli od 5.000 m2, nalazi se u Sv. Nedelji, Brezje, 600 m od autoceste, 700 m od središta Sv. Nedelje u smjeru Kerestinca. Zgrada je armirano-betonske konstukcije sa betonskim nosivim stupovima visine 8 m, krovnim nosačima raspona 22 m, AB fasadnim pločama debljine 18 cm. Krov je debljine 12 cm, od čeličnog, pocinčanog i plastificiranog lima 0,5 mm, ispunjen sa mineralnom vunom. Skladišni prostor je veličine 920 m2, u stražnjem dijelu zgrade od uredskog dijela odvojen protupožarnim vratima. Dužine je 42 m, širine 22 m, visine 7 m, bez stupova u sredini. Skladišni prostor je grijan visinskim grijačima toplog zraka. Rasvjeta skladišne hale je visoko kvalitetna, metalhalogena ind. zvona 400 W, ukupno 30 komada na visini od 7 m. Pod je industrijski, predviđen za najviša opterećenja. U skladišnoj hali se nalaze dvoja sekcijska-industrijska vrata na el.-motorno dizanje, visine 3,5 m, i širine 3 m. U prednjem dijelu zgrade su uredi, na dvije etaže, svaka površine 240 m2. Uredi su uređeni sa vrhunskim materijalima granit, inox, kvalitetnim laminatom, štednim žaruljama, kvalitetnom keramikom i sanitarijama, klimatiziran fan-coilima, alarmom i video nadzorom. Objekt je opremljen svom potrebnom infrastrukturom, plinom, kotlovnica VIESSMANN snage 132 KW, CIAT klima, strujom priključka 20 KW, vodom i kanalizacijom-velikom septičkom jamom volumena 40 m3. Na ulazu se nalaze klizna metalna vrata visine 1,8 m, dužine 7 m, na el.-mot. pogon, daljinsko  otvaranje. Ukupno 17 parkirnih mjesta se nalazi ispred objekta. Parcela je ograđen sa 300 m ograde. Okoliš je uređen. Moguća je dogradnja. Mogućnost novog pristupa na parcelu sa druge strane koji je puno primjereniji za teretna vozila.  

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:642.86 €/m²

Broj soba:12

Godina izgradnje:2005

Cijena:900,000.00 €

Površina:1,400.00 m²

Stanje:Održavano

  

Orjentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:PVC

Klima uređaj:DA

Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.