,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
   Molim zvati ured Zagreb 091 36 36 366 Gornja Dubrava - Dankovec - obiteljska kuća Posredujemo pri prodaji obiteljske kuće stambene površine od 150m2(sa balkonima obračunski 174m2), građene 1985. godine koja se sastoji od: podruma(razizemlje na dvorišnoj strani) u kojem se nalazi dva spremišta, toalet, garaža u sklopu koje je ljetna kuhinja. Garažna vrata se otvaraju elektronski, te se iz nje odmah izlazi na dvorište, u kojem se nalazi i sjenica, te vrt sa voćkama(trešnje, breskve, jabuke, šljive) visokog prizemlja: predsoblje, novouređena kupaonica sa tuš kabinom unutarnje stepenište koje povezuje visoko prizemlje i kat, open space dnevni boravak povezan sa blagavaonicom i izlazom na balkon, te kuhinjom(klizna vrata), uz kuhinju se nalazi i špajza. kata: hodnik, roditeljska spavaća soba, sa izlazom na balkon, dvije dječje spavaće sobe, komforna kupaonica sa kadom neuređeni tavan Kuća se nalazi na parceli od 670m2, naslonjena je uz drugu kuću. Zatvoreno unutarnje stepenište povezuje i podrum i visoko prizemlje, kao i kat i tavan. Kuća je građena 1985. godine, te ima svu potrebnu dokumentaciju(građevinska i uporabna dozvola, te čisti vlasnički list). Fasada je izolirana perlitom(odličan toplinski izolator, dugovječan i neosjetljiv, otporan na vremenske uvjete i ne može ga napadati plijesan), te je nanovo bojana modernim uzorcima sive i bijele boje. U 2021. godine je stavljen novi kondenzacijski bojler, a također se u boravku nalazi i kalijeva peć na drva koja je u funkciji. Kuća je priključena na vodovod, kanalizaciju, ima plin, struju i vodu. Moguća je zamjena za dvosobni stan na području Dubrave(tramvajske zone) uz nadoplatu za kuću. Lika nekretnine, d.o.o. Palmotićeva 76  

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,264.37 €/m²

Broj soba:6

Godina izgradnje:1985

Cijena:220,000.00 €

Površina:174.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano,Useljivo

  

Orijentacija:Jugozapad,Sjeverozapad

Grijanje:

Stolarija:

Miran predio:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Posrednik:

LIKA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 053/771-372, 053/771-225, 091/4666-190

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.