,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
poslovni prostor, Sisak, Centar,
Poslovni objekt ima ukupnu korisnu površinu od 1.940,00m2 raspoređenu u tri etaže, suteren, prizemlje i prvi kat. Dodatna površina i potencijal nalazi se u potkrovlju objekta, gdje nalazimo dodatnih cca.500m2 s visinom iznad 2,5m. Objekt je dovršen po principu „Roh-Bau“ što ostavlja mogućnost prilagodbe poslovnih prostorija raznim namjenama. Na objektu su osigurani svi priključci: vode, struje, plina i pare. Zemni plin - izveden visokotlačni priključak DN 50, cca 500 kW; Struja - izveden kvalitetni priključak električne energije 100 kW, (4x185 mm2 ); Voda - priključena cjevovodom DN 200, priključak je izveden s vodomjerom za sanitarnu i hidrantsku vodu; Grijanje se može izvesti preko kruga vode instalacije HEP Toplinarstva, parovodi; Kanalizacija – izvedena je razdjelna kanalizacija i vodoopskrbna mreža u cijelosti. Objekt je opremljen novom PVC stolarijom, krovnim pokrovom od sendvič panela s gromobranskom instalacijom. Poslovni objekt ograđen je industrijskom ogradom s nekoliko kolnih ulaza (u završnoj fazi montaže) s čime se osigurava protočnost prometa unutar kruga i mogućnost održavanja plinske instalacije ABS-a i parovoda kojim raspolaže HEP Toplinarstvo d.o.o.. Poslovni objekt ima građevinsku i uporabnu dozvolu za uredsku djelatnost s obzirom da se u njemu ranije nalazila Upravna zgrada Visokih peći Željezare Sisak. U slučaju da se želi promijeniti namjena potrebno je ishoditi minimalno tehničke uvjete za željenu djelatnost. Površina zemljišta na kojoj se nalazi poslovni objekt iznosi 3.664 m2, a sama tlocrtna površina objekta iznosi cca 648 m2. Vlasništvo i dokumentacija u potpunosti uredno! Nazovite naš besplatni info telefon 0800 345 346 i saznajte više! Kupac NE plaća posredničku proviziju!

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:515.46 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:1980

Cijena:1,000,000.00 €

Površina:1,940.00 m²

Stanje:Roh bau

  

Orijentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:PVC

Plin:DA

Struja:DA

Voda:DA

Posrednik:

ERSTE NEKRETNINE

Dodatne informacije: 072/372-950

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA




Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.