Oglas više nije aktivan

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
kuća, Novi Marof, Bela,
<p>Varaždin, Novi Marof, Bela</p> <p>Prekrasan kasnorenesansni dvorac/kaštel sagrađen kao pravokutna utvrda s 4 manje okrugle kule na uglovima i trokatnom pravokutnom ulaznom branič-kulom na sredini zapadnog obrambenog zida. Nalazi se u današnjem naselju Bela na području Novog Marofa na apsolutnoj visini od 200 m. Veličina kaštela iznosila je okvirno 41x31m, a unutar obrambenih zidova smještena je masivna jednokatnica pravocrtnog tlocrta, oslonjena zapadnim pročeljem na branič-kulu. Dvorac je okružen plitkim obrambenim jarkom, a do Prvog svjetskog rata tamo se nalazi i drveni most. Središnji dio dvorca dobro je očuvan, dok su obrambene kule djelomično urušene. Dvorac je kao što je već spomenuto ili sagrađen ili obnavljan oko 1605.godine, a ponovno se obnavlja u 18. stoljeću kada je na SZ okruglu kulu dio bedema naslonjena visoka prizemna pravokutna građevina, koja je premostila obrambeni jarak dvama lukovima. Cijeli se kompleks u 19.st. uređuje u stilu historicizma te je tada ulazna kula povišena za jednu razinu, a stari uži prozori zamijenjeni su današnjim većim. Bela I. se svrstava u skupinu nizinskih renesansnih kaštela talijanskog tipa koje se grade u 15. i 16. stoljeću.</p> <p> </p> <p>Ukupna bruto površina dvorca je 1.215 m2 (neto 810 m2) koju čine prizemlje, kat i potkrovlje dvorca, prizemlje manje kuće koja se nalazi neposredno uz dvorac te još jednog objekta od 300 m2, a ukupna površina zemljišta je 32.000 m2.</p> <p> </p> <p>Dvorac je potrebno kompletno renovirati, krovište objekta je obnovljeno i izvedeni su priključci za vodu, struju i plin. Za dvorac postoji idejni elaborat i kompletna studija konzervatora.</p> <p> </p> <p>Dvorac Bela I. spada pod spomenike prve spomeničke kategorije.</p> <p>Vlasništvo: 1/1</p> <p>Cijena: 520.000 €</p> <p>Video nekretnine pogledajte na linku: <a href="https://youtu.be/b5E-yxZGoak">https://youtu.be/b5E-yxZGoak</a> </p> <p>Posrednička naknada : 2% + PDV</p> <p><a href="http://www.biliskov.com">www.biliskov.com</a>  ID: 12633</p>

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:428.34 €/m²

Broj soba:20

Godina izgradnje:

Cijena:520,000.00 €

Površina:1,214.00 m²

Stanje:Za adaptaciju

  

Orijentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Blizina dućana:DA

Posrednik:

BILIŠKOV NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/301-1383, 021/260-792, 021/332-755

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.