,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
, Batina,
Prodaje se vikendica u centru Batine u neposrednoj blizini Zelenog otoka i Dunava. Vikendica se nalazi na čestici površine 666 m2 i sastoji se od 2 odvojene stambene zgrade te 2 zasebna sanitarna čvora, 2 kupaonice s tuš kadom i roštiljem između tih zgrada. Stambena zgrada do ulice sastoji se od 2 sobe, kuhinje i kupaonice. Zgrada u dvorištu sastoji se od vinskog podruma, wc-a, ostave, prostorije za druženje, natkrivene terase i uređenog stambenog potkrovlja. Površina od 163,76 m2 odnosi se samo na 2 nekretnine stambene namjene tj. bez zgrade koja se nalazi između njih. Vikendica ima popločeno dvorište, grijanje je na kruta goriva, a koristi se bunarska voda preko hidropaka. Batina je udaljena samo 40 km od Osijeka i cca 50 km od Zračne luke Osijek. Pravi raj za odmor na Dunavu, ali zanimljiva i zbog šetališta, pješčane plaže na Zelenom otoku, ribolova, vinograda, seoskih eko gospodarstava i vinskih podruma. Osim za vlastito uživanje, nekretnina je spremna i za najam - za spajanje ugodnog s korisnim. U suradnji s geodetskim i odvjetničkim uredom provjeravamo sve nekretnine, garantiramo sigurnost i zadovoljstvo svim našim klijentima te bezbrižnu potragu za novim domom. Detaljnije informacije o nekretninama možete dobiti dolaskom u ured ( Ul. Hrvatske Republike 43, Osijek ), na kontakt telefon Pavo 098 682 521 ili na mail pavo@fidus.com.hr Više nekretnina pogledajte na www.fidus.com.hr Šifra objekta: iro-1162 Energetska klasa: U izradi Kontakt: Marina Kovač, marina@fidus.com.hr, +385 95 365 6886 Kontakt: Pavo Đanić, pavo@fidus.com.hr, +385 98 682 521

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:366.00 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:2000

Cijena:59,900.00 €

Površina:163.78 m²

Stanje:Korišten

  

Orijentacija:

Grijanje:Ostala kruta goriva

Stolarija:Drvena stolarija

Voda:DA

Septička:DA

Struja:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

FIDUS

Dodatne informacije: +385 98 682 521

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.