Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
poslovni prostor, Split, Split, Firule
Split, širi centar, Poljička cesta, ured 58 m2, zakup (glavna splitska prometnica) Godina izgradnje: 2012, Uporabna dozvola: Da ENERGETSKI RAZRED A+ I kat, ured: 42,00 m2 + 16,00 m2 - 1.600,00 EUR (27,59 EUR/m2) + PDV , u naravi se radi o dva spojena susjedna ureda Zakupom uredskog prostora na katu Zakupnik dobiva pravo korištenja i zajedničkih prostorija poslovne zgrade smještenih na I katu:  kuhinja s dnevnim boravkom (47,20 m2), ventilirana zatvorena pušačka zona (2,50 m2), sanitarni čvor (muški i ženski odvojeno, sa ukupno 8 kabina) (44,60m2), terasa (166,80 m2), prostor za zabavu (stolni tenis, stolni nogomet, društvene igre...) Uredski prostori imaju sustav klimatizacije i sustav ventilacije. Instaliran je sustav vatrodojave. Provedene su instalacije za priključak ureda na videonadzor. Podovi su obloženi u parket. Kroz podove su provedeni mrežni kabeli, te naponski kabeli. Svako radno mjesto ima priključak za kompjuter, IP telefon, te dva priključka za struju. Svi prostori oko zgrade i unutar zgrade (osim predmetnih ureda) su pod video nadzorom. Kontrola pristupa je riješena digitalnim ključevima. Svi mrežni kabeli se usmjeravaju u rack ormar, a koji je spojen sa server sobom u prizemlju. U server sobi su dovedene optike od HT, A1, Optime Telekom i B.net, te je na korisniku samo odabir providera s kojim potpisuje ugovor. Dodatno: parkirno mjesto: 125,00 EUR                    garažno mjesto: 175,00 EUR                    brandiranje zgrade: 500,00 EUR      * svi prostori su u potpunosti uređeni, te ne zahtjevaju dodatna ulaganja    * sve su cijene izražene na mjesečnoj bazi, te u njima nije sadržan PDV    * u cijene nije uključen trošak struje i komunalne naknade    * u cijenu ureda je uključen trošak vode, te trošak čišćenja ureda i zajedničkih prostorija 

Tip ponude:Najam

Cijena kvadrata:27.59 €/m²

Broj soba:2

Godina izgradnje:2012

Cijena:1,600.00 €

Površina:58.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano,Useljivo

  

Orijentacija:Zapad,Sjever

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.