Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Novi Vinodolski
Kuća za adaptaciju 144 m2, centar Novog Vinodolskog Kuća ukupne neto korisne površine 144 m2 nalazi se u centru Novog Vinodolskog, na glavnome trgu koji je spomenik zaštićene baštine. Sastoji se od suterena, prizemlja, 1. kata i tavana. U suterenu se nalazi predulaz i stubište koje vodi do prizemlja. Prizemlje se sastoji od hodnika, toaleta, kuhinje i stubišta. Stubište vodi do 1. kata na kojem se nalazi hodnik sa predsobljem, 4 sobe, nenatkrivena terasa i stubište za tavan. Tavan je ukupne površine 39 m2 i moguće ga je nadograditi i dobiti još jednu stambenu jedinicu. Kuća je građena 1895.godine i potrebna joj je renovacija, no moguće je zadržati tradicionalni šarm Kvarnerske gradnje. Velika prednost ove nekretnine je lokacija. Do mora i plaže je svega nekoliko minuta hoda, a svi ostali sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini. Dio kuće, koji nije na prodaju, koristi se kao restaurant koji zbog svoje lokacije i ponude ima dovoljan broj gostiju koji čine taj restaurant profitabilnim. Uz adaptaciju i preuređenje, ova nekretnina se može koristiti kao kuća za odmor, život ili iznajmljivanje. U središnjem dijelu sjevernog Hrvatskog primorja, iz stare frankopanske utvrde zvane Novigrad, razvio se i proširio uz morsku obalu turistički grad Novi Vinodolski, središte današnje Rivijere Novi Vinodolski. Gostoljubivost lokalnog stanovništva, kristalno bistro more, raznovrsne plaže, grad i okolica bez industrijskih zagađivača, brojni vinogradi, lovna područja, strujanje gorskog zraka iz visokih šuma neposrednog zaleđa, uređene biciklističke i planinarske staze, vidikovci i šetnice – sve to daje Rivijeri Novi Vinodolski neprocjenjive ekološke prednosti, posebno za razvitak turističko-ugostiteljske djelatnosti. Do jedne od dviju moderno uređene marine svrstavaju Novi Vinodolski u jednu od najboljih nautičkih destinacija na Jadranu. Rivijera Novi Vinodolski lako je dostupna iz Europe i Sredozemlja Jadranskom turističkom cestom, preko željezničke postaje Rijeka ili zračne luke Krk-Rijeka, a pogotovo plovnim putovima. Naselja u blizini: Bribir, Selce, Gradovi u blizini: Crikvenica, Senj

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:868.06 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:1895

Cijena:125,000.00 €

Površina:144.00 m²

Stanje:Za adaptaciju

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

OPERETA

Dodatne informacije: 01/3820-050

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.