,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
zemljište, Motovun, Motovun,
Ponudu čine 2, međusobno povezana, poljoprivredna zemljišta ukupne površine 18.162,00m2, odnosno katastarske čestice: br. 916/3 i br.916/2 sve K.O. Brkač. Predmetna zemljišta nalaze se van garđevinske zone, prema dobivenoj Lokacijskog informaciji k.č. 916/3 k.o. Brkač nalazi se izvan granica građevinskog područja, namjena- ostalo poljoprivredno tlo, šume i šumsko zemljište (oznake - PŠ), a k.č. 916/2 k.o. Brkač se nalazi izvan granica građevinskog područja, namjena - djelomično unutar zone namjene ostalo poljoprivredno tlo, šume i šumsko zemljište (oznake - PŠ), a djelomično unutar zone namjene - osobito vrijedno obradivo tlo (oznake -P1). Za navedena zemljišta propisani su posebni režimi korištenja Infrastrukturni sustavi i mreže, Elektroenergetika i plinoenergetika predmetno zemljište nalazi se u blizini dalekovoda 20 kV. i Uvjeti korištenja i zaštite prostora predmetno zemljište nalazi se u vodonosno područje - strateška rezerva podzemnih voda trećeg tipa* Istaknuta cijena je informativnog karaktera te ne predstavlja obvezu na sklapanje ugovora po istaknutoj cijeni.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:5.00 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:90,810.00 €

Površina:18,162.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

ERSTE NEKRETNINE

Dodatne informacije: 072/372-950

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.