,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
stan, Opatija - Okolica, Ičići,
Luksuzni stan s bazenom u blizini Opatije - Ičići Lokacija: Luksuzna villa sa tri stambene jedinice smještena u mirnom dijelu Ičića, na povišenom brežuljkastom dijelu s kojeg se pruža predivan pogled na more i marinu. Stan se nalazi u blizini svih važnih sadržaja, udaljen cca 450m od mora te osigurava mir i privatnost.  Opis: Jednoetažni stan S2 površine 130,32m2 na prvom katu luksuzne ville. Glavni ulaz je smješten na sjevernom pročelju. Ulaskom u građevinu pristupa se zajedničkoj prostoriji hodnika sa stubištem koji povezuje ostale etaže s etažom 1 kata. Iz zajedničke prostorije hodnika sa stubištem se ulazi u hodnik stana koji povezuje sve prostorije. S desne strane, orjentirane prema zapadnom pročelju, se nalaze 3 spavaće sobe i kupaonica. Dvije spavaće sobe orjentirane su na južno pročelje te imaju izlaz na natkriveni balkon, a u sklopu jedne sobe se nalazi garderoba i kupaonica. Ostatak prostorija čini WC, ostava i dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom. DB, kuhinja i blagovaonica imaju na istočnom pročelju izlaz na natkrivenu terasu s koje se pristupa vanjskom bazenu 20,04m2. U podrumu se nalazi spremišni prostor s 4 odvojena spremišna odjeljka s pripadajućim hodnikom i dvokrakim stubištem. Pripadajuća strojarnica je smještena ispred istočnog pročelja građevine. Uz stan su osigurana i dva vanjska parkirna mjesta. Materijali: Luksuzni stan modernog dizajna u modernoj villi koja se karakterističnom arhitekturom savršeno uklapa u okolinu.  Konstrukcija objekta je armirano-betonska, visokokvalitetna vanjska ALU stolarija, podno grijanje (dizalice topline), klimatizacija. Unutrašnjost stana izvedena je pomno biranim vrhunskim materijalima. Detalji stana: Prozračan, svijetao, stan odiše elegancijom i luksuzom. Izvrsna lokacija s predivnim pogledom na more. Privatni bazen za odmor i opuštanje.   

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata: €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:2023

Cijena:

Površina:130.32 m²

Stanje:U izgradnji

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Ekskluzivan interijer:DA

Miran predio:DA

Pogled na more:DA

Prilaz - asfaltirani:DA

Projektna dokumentacija:DA

Velika terasa:DA

Posrednik:

PBZ NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/6363-636, 01/6363-637

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.