,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
stan, Opatija - Okolica, Ičići,
Luksuzni stan s bazenom u blizini Opatije - Ičići Lokacija: Luksuzna villa s četiri stambene jedinice smještena u mirnom dijelu Ičića, na povišenom brežuljkastom dijelu s kojeg se pruža predivan pogled na more i marinu. Stan se nalazi u blizini svih važnih sadržaja, udaljen cca 450m od mora te osigurava mir i privatnost.  Opis: Stan S1 površine 135,95 m2 je jednoetažan stan koji se nalazi u prizemlju ville. Glavni ulaz smješen je na sjevernom pročelju predmetne građevine, s koje se dvokrakim stubištem spušta na etažu prizemlja. Sa stepeništa se ulazi u hodnik koji na desno vodi u 3 spavaće sobe i kupaonicu. Dvije sobe imaju izlaz na nenatkrivenu terasu na južnom pročelju te ujedno i na vanjski bazen 35,30m2 smješten na južnom dijelu građevinske čestice u sklopu nenatkrivene terase. U sklopu sobe koja ima izlaz na nenatkrivenu terasu nalazi se kupaonica i garderoba. Na lijevoj strani hodnika koji povezuje sve prostorije poslovnog prostora se nalazi WC, Ostava i Dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom. Dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica imaju izlaz na nenatkrivenu terasu najužnom pročelju. U podrumu se nalazi spremišni prostor s 4 odvojena spremišna odjeljka s pripadajućim hodnikom i dvokrakim stubištem. Ispred južnog pročelja predmetne građevine nalazi se strojarnica za bazen. Vanjski bazen smješten je pored strojarniceza bazen te se nalazi na južnom dijelu katastarske čestice. Uz stan su osigurana i dva vanjska parkirna mjesta. Materijali: Luksuzni stan modernog dizajna u modernoj villi koja se karakterističnom arhitekturom savršeno uklapa u okolinu.  Konstrukcija objekta je armirano-betonska, visokokvalitetna vanjska ALU stolarija, podno grijanje (dizalice topline), klimatizacija. Unutrašnjost stana izvedena je pomno biranim vrhunskim materijalima. Detalji stana: Prozračan, svijetao, stan odiše elegancijom i luksuzom. Izvrsna lokacija s predivnim pogledom na more. Privatni bazen za odmor i opuštanje.   

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata: €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:2023

Cijena:

Površina:135.95 m²

Stanje:U izgradnji

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

PBZ NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/6363-636, 01/6363-637

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.