,
Šestinski vrh zemljište sa čarobnim panoramskim pogledom! Parcela je površine 647,60 m2. Nalazi se u mirnoj ulici Šestinski vrh, koja je svega petstotinjak metara od vrha Pantovčaka. Zemljište ima važeću lokacijsku dozvolu i plaćenu projektnu dokumentaciju za objekt od 517 m2 brp (503m2 prodajnih netto kvadrata). Lokacijska dozvola je pravomoćna,.pokrenut je postupak za dobivanje građevinske dozvole. Svi projekti i suglasnosti za građevinsku dozvolu su spremni, te se ona može dobiti u 30-ak dana. Lokacijska je izvađena po starom GUP-u po kojemu se u BRP uračunavaju samo zatvorene površine, bez terasa i loggia. Ukoliko uračunamo natkrivene terase i loggie iz projekta na način na koji se sada obračunava BRP, on iznosi 676m2. U razini terena se nalazi spremište za alat od 8m2 iza kojega je tehnički podrum( statička komora) veličine 125 m2 pogodnih za prenamjenu u fitnes, bazen ili nešto slično, sa ulazom iz objekta te izlazom u razini terena. Ukoliko uračunamo i te kvadrate, maksimalni BRP objekta bi iznosio oko 800m2, bez mijenjanja vanjskih gabarita. Projekt je za vilu sa tri stana od kojih svaki zauzima jednu etažu. Svaki stan ima dva parkirna mjesta, objekt nema projektirane garaže. Prilikom izrade projekta od parcele je oduzet odsječak za cestu površine 42 m2(1621/43), te je 647,60 m2 konačna površina. Cijena zemljišta: 295.000 Eura . www.biliskov.com ID: 4654 

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:455.25 €/m²

Godina izgradnje:

Cijena:295,000.00 €

Površina:648.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Pogled na planine:DA

Gradski vodovod:DA

Plin:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

BILIŠKOV NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/301-1383, 021/260-792, 021/332-755

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.