,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Labin, Ripenda Kosi,
Zemljište površine 11704 m2 nalazi se u mjestu Mali Kosi u Istočnoj Istri sa kojeg se pruza prekrasan pogled na more, otok Cres, Rijeku i Kvarner. Zemljište se nalazi unutar granica građevinskog područja - namjena Planirana izdvojeno turisticko-ugostiteljska namjena na udaljenosti od 800 m do mora. Zemljište je u ekološki zaštićenom obalnom pojasu, te ce se tu moći graditi turističko naselje sa vilama (visine do 7m) s bazenima, sportskim terenima, restoranima, te ostali popratnim objektima. Mali Kosi su udaljeni od Rapca i starog grada Labina 5 km. Rabac je poznato turističko ljetovalište na istočnoj obali Istre, zvan biser Kvarnera zbog bijelih šljunčanih plaža, bogatog mediteranskog raslinja i kristalno čistog i bistrog mora. Taj naziv opravdava i time što 2002. godine dobiva EKO-markicu Plava zastava koju je zadržao do danas. Udaljenost Rapca od zračne luke Pula (Croatia airlines, Ryanair, Germanwings,) iznosi 40 km, od zračne luke Trieste/Ronchi 140 km, od zračne luke Rijeka/Omišalj 100 km. POGODNOST: Postoji mogućnost kupnje dodatnog neurbaniziranog zemljišta površine 2176 m2 u neposrednoj blizini mora. Idealno za bavljenje turizmom. CIJENA: 335,00 KUNA/m2, 45 eura/m2

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:45.00 €/m²

Godina izgradnje:

Cijena:526,680.00 €

Površina:11,704.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

ALEA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 052/ 855-555

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.