,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Labin, Breg,
Građevinsko zemljište ukupne površine 2936 m2 nalazi se u selu Breg, 4 km od grada Labina u Istri. Naselje je samo 6 km udaljeno od mora. Luka Trget je dobro zaštićena od vjetra i na taj način pogodna za sidrenje. Rabac, poznato turističko naselje istočne Istre, udaljeno je samo 9 km. U blizini je cesta koja spaja Labina i Koromačno. Ovo selo, ima oko 20 kuća, koje su od ceste udaljene 500 metara. Zemljište se nalazi u centru naselja, bez susjeda na jugo-zapadnoj granici, što je velika prednost. Zemljište ima direktan pristup na cestu koja vodi kroz samo selo. Selo ima struju, vodu i telekomunikacijsku infrastrukturu na 50 m. Ne postoji kanalizacijski sustav, radi čega stanovnici moraju imati septičke jame. Na građevinskom zemljištu moguće je graditi obiteljske kuće (s bazenom), vile (s bazenom) i stambeno-poslovni prostor (70% stambenog prostora, 30% od poslovnog prostora) . Maksimalni kapacitet objekta je 300 m2, u odnosu na tlocrt. Postoji mogućnost izgradnje prizemlja i katova. POSEBNOST: Mirno istarsko naselje omogućava miran ambijent za stanovanje, ali i za bavljenje trurizmom. Idealno za vlasnike koji žele veću okućnicu. Vlasnička dokumentacija je uredna, jedan vlasnik.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:19.07 €/m²

Godina izgradnje:

Cijena:53,000.00 €

Površina:2,936.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

ALEA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 052/ 855-555

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.