,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Raša, Stanišovi,
Projekt Knapići naziv je za – investiciju u vlastitu villu na istočnoj obali Istre s pogledom na more. Izabravši kuću u Knapićima pogodit ćete s najvažnijim - položajem Vaše kuće. Bit ćete u okruženju zelenih brežuljaka koji se spuštaju ravno prema moru. S prozora i terasa kuće divit ćete se i brežuljcima, i otvorenom moru, i uvali, i otocima. Dolazit ćete svojoj kući po putu koji se gubi u zelenilu kroz koje bliješti more, a negdje na ivici stoje kamene kućice u jadranskom stilu. Sunce će osvjetljavati Vašu kuću u toku cijelog dana. Blaga jadranska klima će grijati, ali ne i paliti Vas ljeti, a zimi samo rijetko koje noći temperatura će se spustiti niže od nule. Tu su uvijek kratkotrajne kiše i jako dobroćudni ljudi. Čist zrak, čisto more i tišina. Pri tome je razvijena mreža autoputeva, blizina međunarodnih aerodroma, skijališta, mnoštvo povijesnih spomenika, šume pune tartufa, svježi morski plodovi i ostalo. I sve je to u centru Europe! Od Knapića do Venecije ima samo tri sata vožnje. A put do Beča traje samo 7 sati. Mogućnost veza jahte ili broda u najbližoj uvali koja se nalazi 4 km od kuće. Visoku kvalitetu gradnje i završnih radova kupac može vidjeti na mjestu, kada pogleda jednu od izgrađenih vila i izabere unutrašnju opremu i interjer koji mu se sviđa. Osim toga, projekt odlikuju: - velike parcele - razvijena infrastruktura i veze - fleksibilan prilaz zahtjevima kupaca - gotova kuća ili stan u kući s dva stana - postojanje ili nepostojanje bazena - prerada nacrta i kvaliteta završnih radova po narudžbi kupaca - mogućnost kupnje parcele za samostalnu gradnju - stavljanje sistema grijanja/klimatiziranja ovisno o cilju kupnje - stalno ili sezonsko boravište - investicijske mogućnosti kupnje Cijena ovisi o fazi gradnje: želi li se kupiti samo zemljište, roch bau izvedba ili gotova villa. Za točne površine, informacije i cijene pogledati priloženi cjenik.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:2

Godina izgradnje:

Cijena:0.00 €

Površina:174.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

ALEA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 052/ 855-555

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.