Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Planićeva kuća, sagrađena u Posilovićevoj ulici, na jednoj od najelitnijih lokacija u Zagrebu, prostire se na ukupno 550m2 stambenog prostora i velikom terenu od 1286 m2. Nekretnina se sastoji od glavne kuće na četri etaže s bazenom u kojoj su dva stana (koji mogu biti jedna ili dvije zasebne cjeline) površine 416m2 i zasebnog objekta koji čini garaža za dva automobila, stambeno-poslovni prostor na dvije etaže te spremišta, površine 135m2. Objekt se nalazi u mirnoj, slijepoj ulici, točno iznad Petrove crkve. Iz kuće se pruža veličanstven pogled na cijeli grad, a na padini južno od kuće nalazi se veliki vrt koji se spušta do Petrove ulice, a omeđen je zelenim pojasom (nije moguća gradnja). Osim garažnih ispred kuće nalaze se dodatna parkirališna mjesta za automobile. Kuća je udaljena 4 minute hoda od Petrove crkve, te 15 minuta od Trga Bana Jelačića. Prizemni stan u glavnoj kući, površine 192m2, potpuno je preuređen 2012. godine. Sastoji se od prizemlja u kojem se nalaze veliki boravak s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, radna soba, kuhinja, kupaonica, zasebni WC, hodnik, natkrivena terasa s bazenom te podruma (u razini vrta s južne strane) u kojem se nalazi dodatna spavaća soba s kupaonicom, praonica rublja, velika ostava te podrumski skladišni prostor/vinski podrum. Stan je okrenut na jug, istok i sjever, veliki prozori gledaju na jug prema vrtu i gradu. U stan na katu glavne kuće, površine 223m2 ulazi se s nivoa ceste preko mosta. Stan se prostire na prvom katu na kojem je veliki boravak, blagovaonica s kaminom, dvije spavaće sobe, kupaonica, zaseban WC, kuhinja, hodnik, loggia s balkonom, prostor s velikim ugradbenim ormarima te tavanu na kojem se nalaze 3 sobe, kupaonica i veliki neuređeni tavanski prostor. Iz svih soba, koje su okrenute na jug, pruža se pogled na cijeli grad. Zasebni objekt sagrađen je 2000. godine u produžetku postojeće garaže i ima zasebne ulaze. Sastoji se od garaže za dva automobila, stambeno/poslovnog prostora ukupne površine 96m2 koji se prostire na dvije etaže te konobe/spremišta od 16m2. Objekt je zamišljen kao poslovni prostor/ordinacija/ured no trenutno se koristi kao jedan stambeni prostor, a predviđena je i pregradnja u dva manja prostora. Svaki stan ima zasebno centralo etažno plinsko grijanje, prostorije su klimatizirane, priključak za telefon/TV/ADSL i alarm nalaze se u svakom stanu. Vlasnički papiri su uredni, a na kući su moguća preuređenja jer kuća nije pod zaštitom.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:9

Godina izgradnje:

Cijena:0.00 €

Površina:550.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:ALU-drvo

Bazen:DA

Centralni klima uređaj:DA

Klima uređaj:DA

Namješteno:DA

ADSL:DA

Aktivna telefonska linija:DA

Kanalizacija:DA

Kabelska TV:DA

Plin:DA

Portafon:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Gradski vodovod:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

ZAGREB WEST

Dodatne informacije: 098 233 249, 1 48 11 848

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.