,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Novigrad Podravski, Srdinac,
Izuzetno imanje smješteno na obroncima Bilogore usred brežuljaka s vinogradima i klijetima. Sjeveroistok Hrvatske, Koprivničko-križevačka županija, mjesto Srdinac udaljeno 15km od grada Koprivnice. Prostire se na 21000m2 na zasebnom brijegu (Bogov brijeg) uz šumu Bilogore s pogledom na ravnicu Podravine u smjeru Mađarske. Cijelo imanje ograđeno je i zaštićeno od stranih pogleda te Vas poziva na nesmetano uživanje u prirodi. U središtu imanja nalazi se prekrasna vila, dvije samostalne gostinjske kuće, dvije garaže i spremište za drva. GLAVNA KUĆA Središnja vila površine 350m2, sastoji se od podruma, prizemlja i potkrovlja. Prizemlje kuće je prilagođeno cjelodnevnom uživanju s prekrasnim dnevnim boravkom nasuprot kuhinje koji ima pogled na ošišanu travu, bogate grozdove vinograda, te izlaz na jugozapadnu terasu, s primamljivim mirisma dozrelog voća i mirisnog cvijeća. Hodnik s ugrađenom garderobom povezuje dvije spavaće sobe. Kupaona s kadom i tuš kadom te poseban toalet opremljeni su i oploćeni Villeroy Boch kermamikom i elementima. Kat ima poseban ulaz, sobu, kupaonu, kuhinju i ogroman dnevni boravak s kojeg se pruža pogled na bajkovitu ravnicu Podravine. Kompletno unutarnje uređenje je vrlo visoke kvalitete, svi podovi su od hrastovog parketa, na zidovima su tapete od staklene vune, prozori su dupli i od punog drva kao i šarapoljke i sva unutarnja vrata. Podrum je uređen za boravak ili druženje, ima prirodno osvjetljenje, dvije prostorije, kotlovnicu (Buderus postrojenje) i manje spremište. S lijeve strane kuće nalazi se zasebno izgrađena garaža s direktnim prilazom u kuću. U svim kućama zidane su kaljeve peći na drva (vlastita šuma). Kuća ima satelitsku i kabelsku antenu te video nadzor. KUĆA 1 Gostinjska kuća (80m2) na južnom ulaznom dijelu imanja ima starinski vinski podrum, uređeno prizemlje s kuhinjom te kaljevom peći (grije cijelu kuću) u središtu i izlazom na terasu te spavaonicu u potkrovlju. S bočne strane kuće nalazi se oploćena terasa s mramornim stolom, veliki ugradbeni roštilj i toalet. KUĆA 2 Druga kuća za goste nalazi se iza glavne vile na sjevernoj strani imanja i površine je 60m2. Ima vinski podrum i prizemlje 35m2 (dnevni boravak s kuhinjom, kupaona, ugradbeni ormari i terasa 8m2) također s kaljevom peći. Uz kuću je prostorija za alat i spremište. Pored opisanih objekata na imanju postoji nasad vinograda s 800 čokota loze (graševine, sivog pinota i cabernet sauvignona), voćnjak, livade i šuma. Cijeli okoliš uređen je po hortikulturalnom planu i izuzetno je bogat i njegovan. Obrađivanje vinograda i održavanje imanja postoji mogućnost ugovorne suradnje. Na imanju se živi kroz cijelu godinu i u zimskom periodu redovito je održavanje i čišćenje snijega.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:427.55 €/m²

Broj soba:9

Godina izgradnje:2001

Cijena:239,000.00 €

Površina:559.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

BILIŠKOV NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/301-1383, 021/260-792, 021/332-755

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.