,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Bjelovar, Bjelovar, Centar
Poslovni prostor (ured) u strogom centru grada. Prostor se sastoji od dvije kancelarije, servisa i manjeg skladišta, čajne kuhinjice i sanitarnog čvora u prizemlju i uređene prostorije s dodatnim manjim skladištem u podrumu sa dodatnih 13m2. Podrumski prostor se nalazi ispod kancelarijskog, a u njega je moguć ulaz iz glavnog prostora, kroz stubište u zgradi. Prostor je idealan za tihu djelatnost - ured, predstavništva, kancelarije, ... i slično, jer se nalazi u neposrednoj blizini samog gradskog središta, u blizini suda. Prostor je u sustavu PDV-a (iskazana je cijena od 53.000€ je bez PDV-a), tako da nema dodatnog poreza na promet nekretnina od 5%... Uvjeti prodaje: Nekretnina se prodaje isključivo uz posredovanje agencije GTI nekretnine. Obveza kupca je plaćenje agencijske provizije od 1% na postignuti netto kupoprodajnu cijenu, dok agencija provodi sve radnje navedene u Općim uvjetima poslovanja (priprema dokumentacije i dostava kreditoru, priprema Predugovora, priprema Ugovora, upis založnog prava na ime kreditora, dostava Rješenja o upisu založnog prava kreditoru, provedba upisa prava vlasništva, primopredaja nekretnine, priprema dokumentacije za prijenos obveza po osnovu režijskih troškova, ... )

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,323.35 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:2006

Cijena:53,000.00 €

Površina:40.05 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:PVC

Pristup invalidima:DA

ADSL:DA

Aktivna telefonska linija:DA

Gradski vodovod:DA

Plin:DA

Struja:DA

Posrednik:

Dodatne informacije:

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.