Propisi
Savjeti

Poziv na 30. Forum poslovanja nekretnina

21.11.2018
Poziv na 30. Forum poslovanja nekretnina Jesenski, 30. Forum poslovanja nekretninama, u organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore, održat će se 3. prosinca u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Svrha je Foruma edukacija članica Komore i svih institucija i stručnjaka uključenih u područje poslovanja nekretninama te informiranje o novostima u važećoj zakonskoj regulativi. Riječ je o središnjem događanju industrije poslovanja nekretninama koje pridonosi razvoju i boljoj poziciji struke na tržištu Republike Hrvatske i u regiji te povećanju znanja svih sudionika iz ovog područja.

Želja nam je privući vašu pažnju i s pomoću stručnjaka iz područja povezanih s posredovanjem u prometu nekretninama na zanimljivim predavanjima predstaviti najnovije trendove i zakonske novosti koje mogu unaprijediti vaše poslovanje te vam pomoći da poslujete kvalitetnije i profitabilnije.

Radimo u izazovnom okružju i svima nam je krajnji cilj profesionalizacija struke. Tome mogu pridonijeti konkretna znanja i vještine iz područja povezanih s našom strukom.

S obzirom na promjene u zakonskom okviru koji utječe na poslovanje posrednika, na Forumu ćemo vas upoznati sa GDPR-om - Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka i obvezama koje su zbog nje dobili posrednici u prometu nekretninama, s postupkom nadzora nad posrednicima u prometu nekretnina, osiguranjem od odgovornosti i postupkom stjecanja prava vlasništva stranih osoba na nekretninama u Republici Hrvatskoj.

Dio predavanja bit će fokusiran na sudsku praksu s posebnim osvrtom na Zakon o posredovanju u prometu nekretnina i Zakon o obveznim odnosima te postupak mirenja kao način rješavanja sporova iz ugovora o posredovanju u prometu nekretnina.

Kao i uvijek, posrednici će se educirati o mjerama za sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma, što je i zakonska obveza.

Govorit ćemo i o tome može li percepcija kvarta utjecati na cijenu nekretnine i o posrednicima na hrvatskom tržištu nekretnina, a dat ćemo i pregled tržišta nekretnina.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju jer vjerujemo da je izbor tema i predavača atraktivan te da ćete na Forumu steći znanja i vještine koje ćete moći primijeniti u svakodnevnom poslovanju.

Prijavu za sudjelovanje možete ispuniti na stranicama Hrvatske gospodarske komore. Prijave su otvorene do 26. studenog.
 

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.