Propisi
Savjeti

Poziv na petnaestu međunarodnu konferenciju o razvoju nekretnina - ZagRE 2019.

11.02.2019
... Pozivamo Vas na jubilarnu Petnaestu godišnju međunarodnu konferenciju o razvoju nekretnina. U proteklih četrnaest godina na Konferencijama je ostvareno sljedeće:

- 1000 govornika na
- više od 260 panela sa
- više od 6000 sudionika iz
- više od 40 zemalja.

Kao i uvijek do sada, predavači će biti najstručnije osobe iz Hrvatske i inozemstva, koje su svojim dugogodišnjim radom i uspjesima stvorili ime u industriji u kojoj posluju.

Godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina je centralno godišnje mjesto okupljanja svih koji sudjeluju u projektima razvoja komercijalnih nekretnina, na tržištu komercijalnih nekretnina, ali i u ostalim industrijama koje su vezane za nekretnine i građevinu u Hrvatskoj, Europskoj zajednici, našoj regiji i internacionalno. Sudionici godišnjih međunarodnih konferencija o hrvatskom tržištu nekretnina su vlasnici, predsjednici uprava, članovi uprava, direktori i visoko pozicionirani menadžeri društava koja sudjeluju na tržištu komercijalnih nekretnina i u projektima razvoja komercijalnih nekretnina. Također sudjeluju i odvjetnici, arhitekti, građevinski poduzetnici, korisnici komercijalnih nekretnina, savjetnici i mnogi drugi.

Prijavu za sudjelovanje možete ispuniti na sljedećoj poveznici:

http://www.filipovic-advisory.com/hr/eventi/petnaesta-godisnja-medunarodna-konferencija-o-razvoju-nekretnina/prijava-za-sudjelovanje
 

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.