Propisi
Savjeti

Poziv na 32. Forum poslovanja nekretninama

01.11.2019
... Jesenski, 32. Forum poslovanja nekretninama u organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore, održat će se u petak, 29. studenoga, u 10 sati u hotelu Sheraton u Zagrebu, na adresi Kneza Borne 2.

Svrha je organizacije Foruma educirati o poslovanju nekretninama članice Komore i sve institucije i stručnjake uključene u područje poslovanja nekretninama te ih informirati o novostima u važećoj zakonskoj regulativi. Riječ je o središnjem događanju industrije poslovanja nekretninama koje pridonosi razvoju i boljoj poziciji struke na tržištu Republike Hrvatske i u regiji te povećanju znanja svih sudionika iz ovog područja.

Želja nam je privući vašu pozornost i uz pomoć stručnjaka iz područja povezanih s posredovanjem u prometu nekretninama, na zanimljivim predavanjima predstaviti najnovije trendove i zakonske novosti koje mogu unaprijediti vaše poslovanje te pomoći da poslujete kvalitetnije i profitabilnije.

Radimo u izazovnom okružju i svima nam je cilj profesionalizacija struke. Tome mogu pridonijeti konkretna znanja i vještine iz područja povezanih sa strukom.

U fokusu Foruma konkretne su teme koje mogu unaprijediti svakodnevno poslovanje u novim uvjetima na tržištu i rezultirati boljom produktivnošću.

Prijave za Forum se obavljaju isključivo putem online prijavnice, a najkasnije do 22.studenoga

Za sudjelovanje na Forumu se možete prijaviti na sljedećoj poveznici:
https://www.hgk.hr/32-forum-poslovanja-nekretninama-najava
 

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.